Ons bedrijf: Martens kaasmeester

Sinds 1981 zijn we actief in de delicatessenbranche, vooral gespecialiseerd in kaas. Steeds op zoek naar authentieke en originele producten, kwamen we in de ban van hoogstaande kwaliteitskazen, meestal gemaakt van verse, rauwe melk en dikwijls nog op de hoeve zelf.  Dit komt de kwaliteit ten goede.
 

kwaliteit 

Voortdurend bezig met kwaliteit, bevoorraden we ons sedert 1995 rechtstreeks op de vroegmarkt in Rungis, om de 2 tot 3 weken, afhankelijk van het seizoen. Onze kazen worden aldus zo vers mogelijk aangekocht en verder aangerijpt, om in ideale omstandigheden aan het cliënteel aan te bieden. boerenkaas kopen in italie

Zo kwamen we steeds vaker in de ban van een gedreven zoektocht naar smaak.

Sedert 2005 gaan we nog een stap verder, door met enkele collega‚Äôs de kazen rechtstreeks uit Italië en Spanje in te voeren.

 

Sedert november 2015 zijn we erkend als " Meester Kaasrijper" .

deze erkenning is onder toezicht van Quality Control met goedkeuring door het federaal agentschap voor de voedselveiligheid FAVV.

Hierdoor trachten we onze kazen aan te bieden met de smaak van vroeger en de technologie van vandaag !

 

meer dan kaas alleen ...

Naast kaas, gaat onze aandacht ook naar andere kwaliteitsproducten die onze bestaande producten verrijken zoals: vleeswaren, wijnen, ...  Sedert 1990 specialiseerden we ons in geschenkmanden voor bedrijven en particulieren, kortom "alles wat lekker is, om te krijgen of te geven".

Onze traiteurafdeling is een van onze groeisegmenten, steeds in beweging en aangepast aan de hedendaagse wensen van de klant, onder het motto
"enkel het beste op culinair gebied is goed genoeg voor onze klanten".
 

slowfood

Tijdens een van onze vele studiereizen en zoektochten naar "kaas met smaak" ontdekten we de beweging "Slowfood".  Met 5 collega's stichten we samen het convivium "Slowfood Vlaanderen" waarvan ik ondertussen bezielend voorzitter ben.  

Dit engagement geeft ons mogelijkheden ter verdediging van kleinschalige, éérlijke producten zonder overcommercialisering.  We dragen ons steentje bij om u te beschermen tegen smaakvervlakking.  
Ban steriele, uniforme producten uit uw voeding en geef plaats aan echte smaak en kleinschaligheid.  
Hebt u meer interesse in slowfood: contacteer ons op info@kaasmeester.com