HAMSNIJDER BIJ THE CORTADOR ACADEMY

Onlangs behaalden wij ons diploma Bachelor Cortador. Graag bieden we vanaf heden onze Cortador snijkunsten aan in de winkel.

U kan de vers versneden hammen ook vacuüm laten verpakken als u deze op een later tijdstip wenst te gebruiken.

Intussen zetten wij onze opleiding verder om de titel van Maestro Cortador te bereiken.


THE CORTADOR ACADEMY

The Cortador Academy in Brugge is de enige school in de Benelux waar de opleiding tot cortador wordt aangeboden. Hier krijgen gepassioneerde vaklieden de kans om de kunst van het hamsnijden op een rustige en gespecialiseerde wijze aan te leren.

Joka richtte The Cortador Academy op in samenwerking met Maestro Cortador José. Het is de eerste en enige school in de Benelux voor het aanleren van het professioneel met de hand snijden van ham en de volledige kunst en traditie eromheen.


Wat zijn cortadores?

Cortador de jamón is een Spaanse term die letterlijk ‘hamsnijder’ betekent. Een cortador is gespecialiseerd in het snijden van flinterdunne plakjes ham. Hij werkt met exclusieve hammen en hanteert professionele snijtechnieken.

In Spanje is een ambachtelijk gesneden ham een delicatesse. Deze traditie begint nu ook meer en meer bekend te raken. Bij de Academy maken wij het verschil door de hoge kwaliteit en de kennis van de hammen waarmee we werken uit Spanje, maar ook uit Frankrijk, Italië, België, Portugal,…

Daarnaast ligt onze aandacht bij de unieke selectie en verdere ontplooiing van onze cortadores tot artiesten met passie voor hun vak.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x